Anasayfa » Kurumsal İletişim » CLIMBER B.C. 2013 Fall Winter Çekimleri “Melancholia” Tamamlandı
print         

CLIMBER B.C. 2013 Fall Winter Çekimleri “Melancholia” Tamamlandı

 

CLIMBER B.C. 2013 Fall Winter Çekimleri “Melancholia” Tamamlandı 

Climber B.C.’nin serüveni moda tasarımcısı Ümit Ünal’ın rehberliğinde devam ediyor. “Party’s Over” konseptinin ardından, daha durağan başka bir dinamiğe geçiyoruz. Yeni kurgumuz, başka bir dünya arayışında olan, yeni bir başlangıcı deneyimleriyle daha doğru yaşamak isteyen insana ait bir anlatım üzerine. Birçok insan, birçok duygu, yorulmuşluk, beklenti ve umut adına bir söylem bu. Yine usta yönetmen Lars Von Trier’in son filminden aldığımız bir hatırlatma tanımla “Melancholia”.

Bu bir gezegen adı. Aslında yeni bir başlangıca dair. Yok oluşla başlayan, daha durağan bir durak. Derin, düşünceli, mesafeli ve daha bireysel. Renksizliğin aksine derin renklilikleri, alabildiğine zengin tonlamaları, gel-gitleri olan.

Kabuğa çekil, yeni bir gün ışığı için bekleyişte kal… Her şeyin sonsuz olumsuzluğunu sonsuz iyimserlikle olumla. Şimdi yeni bir dünyanın arzusu içindeyim. Kendimi ifade etmek için bağırmam gerekmiyor. Yeni bir var oluş biçimi. Yeni bir cilt, yeni bir dokunuş ve yeni bir sezon.

Koleksiyonunun  moda çekimleri geçtiğimiz günlerde usta fotoğraf sanatçısı Sedef Delen tarafından gerçekleştirildi. Dominic Models’tan Erik A. Climber B.C. yeni sezon çekimleri için Türkiye’deydi. Çekimler İstanbul Maslak’ta yer alan Fabrika Stüdyoları’nda gerçekleşti.