Anasayfa » Kurumsal İletişim » Cuno Group Toplum Memnuniyet Anketi
print         

Cuno Group Toplum Memnuniyet Anketi

 

Cuno Group Toplum Memnuniyet Anketi

EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarımız çerçevesinde her yıl kuruluşumuzun toplum tarafından nasıl algılandığını görebilmek için bu anketi gerçekleştirmekteyiz.

İşletmeler toplumu oluşturan birçok farklı kesimle ilişki içindedir ve başarıları, ilişkilerinin iyi yönetilmesine de bağlıdır. Bir işletmenin çevreye ve topluma karşı sorumlulukları yanı sıra doğrudan ve /veya dolaylı ilişki içerisinde bulunduğu ve işletme faaliyetlerinden etkilenebilecek tüm paydaşlara karşı sorumluluğu bulunmaktadır.

İyi şirket ile mükemmel şirket arasında bir fark vardır. İyi bir şirket harika ürün ve hizmetler sunar. Mükemmel bir şirket ise harika ürün ve hizmetler sunmanın yanı sıra, dünyayı daha iyi bir yer yapmaya çalışır.

İçinde bulundukları topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olan ve sürekli olarak çevrelerinin gelişmesine katkı sağlayan işletmeler toplum tarafından hoşnutlukla karşılanacak ve bu işletmelere bakış açılarında değişmeler olacaktır. Geleceğin işletmeleri “Sosyal Sorumluluk” uygulamalarında başarıya ulaşmış olan kurumlar olacaktır.

Vereceğiniz bilgilerle toplumla ilgili hangi konularda performansımızı korumamız gerektiğine, hangi konularda kendimizi geliştirmemiz gerektiğine ışık tutabilirsiniz. Anketimize katılmak için tıklayınız…