Anasayfa » Kurumsal İletişim » Climber Sosyal Medyada Yerini Aldı!
print         

Climber Sosyal Medyada Yerini Aldı!

 

Blogların, geleceğin medyasına yön vereceği artık herkes tarafından kabul ediliyor. Kaliteli içerik üreten pek çok blog geleneksel medya anlayışını altüst ederken bloglara yeni bir bakış açısı daha geliyor.  “Kulaktan kulağa, ağızdan ağıza ürün pazarlamasında bloglar”.

Günümüzde potansiyel müşterilerin tüketim eğilimlerini belirlemek, yeni piyasaya çıkan bir ürünle ilgili düşünceleri öğrenmek veya mevcut ürünün reklamını yapabilmek için elinizin altında artık yüz binlerce blog var.



Herkesin blog yayınlayabilmek için çok fazla olanağının var olduğu, konu başlıklarından arama motorlarında kolaylıkla bulunabilirliği ve bloglarda yazılanların paylaşılabilirliği düşünüldüğünde “siz siz olun blogları es geçmeyin” derim.

Facebook, Blogspot, Twitter, You Tube gibi sosyal medya araçlarında da blogların paylaşımı oldukça fazla. Bu kitleyi yabana atmamak gerekiyordu ve Climber markamızla yerimizi aldık. Bu platformlarda herhangi bir bilgi, bloglar aracılığıyla veya doğrudan hızla virüs gibi yayılıyor. 

                               

İnternet kullanıcılarının tüm duygu ve düşüncelerini artık sanal dünya ile paylaştıkları, blogkürenin sınırlarının durmaksınız genişlediği günümüzde herkesin birbirinden öğreneceği çok fazla şey var. Hal böyle olunca ürün tanıtımı ve pazarlamasında da bloglar adeta bir cevher olduğunu söyleyebiliriz.

Bloglar arasında inanılmaz bir ağızdan ağıza iletişim var ve bloglar artık markalar için hedef kitlelere ulaşmada en etkin araçlardan biridir. Climber blogları ile tüketicilerimizde farkındalık yaratmak, onların ilgisini çekip ürünlerimizi ya da hizmetlerimizi sunmak, denettirmek için sosyal medya araçlarına ihtiyaç olduğu gerçeğini gördük ve bu ucuz hatta çoğu zaman sıfır maliyetli pazarlama yöntemini hayata geçirdik. 

Dünyada birçok marka bu pazarlama trendine girdi bile. Bloglar aracılığı ile ürün tanıtımı ve pazarlaması Türkiye’de de hızla yaygınlık kazanıyor. Blogların öneminin farkına varan birçok marka, konuyla ilgili çalışmalarına ağırlık veriyor.

Unutmayın, zaman değişim zamanı! Değişimi ve moda trendlerini yakından takip etmek isteyenlere size “Bir Tık” kadar yakınız.

 

http://climberbc.blogspot.com/

https://www.facebook.com/climberjeansbc

https://twitter.com/#!/Climberbc

http://www.youtube.com/user/Climberjeans