Anasayfa » Kurumsal İletişim » Ülkemiz İnsanı İçin Biz de Varız
print         

Ülkemiz İnsanı İçin Biz de Varız

 

Cuno Group’un “Ülkemiz insanı için biz de varız” sloganıyla yola çıktığı sosyal sorumluluk projesinin 2010 yılı uygulaması kapsamında  Türk Kızılay işbirliğinde; “Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır”olarak belirlenmiştir.

Çalışan ve yöneticilerimizi kan bağışına teşvik etmek, toplumda konuyla ilgili farkındalık yaratmak, dolayısıyla halkın kan bulma noktasında yaşadığı sıkıntıların önüne geçmek adına kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

04 Aralık 2010 tarihinde gerçekleşen Gönüllü Kan Bağışı kampanyasına, başta  Cuno Group yönetim kurulu ve yöneticiler yoğun ilgi gösterdi. Kan bağışına çalışanların yanı sıra yöneticiler de destek oldu. 115 kişi kan bağışı için başvurdu.

Çalışanlara kan bağışı yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunan Cuno Group Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mithat Samsama ,"Kan bağışını sağlıklı her insan yapmalı, çünkü kana ihtiyacı olan insanlar, bu bağışlarla daha çabuk hayatlarını kurtarabilirler. Kan bağışı hem insanlık görevi hem de toplumumuzdaki dayanışmanın bir örneğidir. Bugün başkasına lazım olan kan belki de bir gün bizlere de lazım olacaktır. Bu konuda Cüno çalışanlarının duyarlılığını takdirle karşılıyor, sağlıklı her insanın kan bağışında bulunmasını diliyorum" dedi.